wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Opinie o sklepie
Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bolesław
  • Data napisania recenzji: 21-01-2020
Realizacja zlecenia w umówionym terminie. Miły kontakt. Czego chcieć więcej. Polecam
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za wystawioną opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 17-11-2019
Bardzo piękne meble, oryginalne, trudno szukać czegoś podobnego na rynku. Polecam!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 17-11-2019
Ławka bardzo ładnie wykonana i wygodna. Towar odpowiednio zabezpieczony do transportu.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 11-09-2019
Szybka i żetelna obsługa wykonanie produktu bardzo dobre. Kontak z firmą przez cały czas mimo iż właściciel przebywał na wakacjach za co dziękuję dzięki temu zrealizowane zamówienie na czas. Dziekuje bardzo.
Odpowiedź sklepu:
Również bardzo dziękujemy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 19-07-2019
Zakupione meble ślubne są idealne, pięknie się prezentują, serdecznie polecam sklep
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 17-07-2019
Jestem bardzo zadowolona. Fotel super - warto było zainwestować w materiał plamoodporny. Wygoda i styl. Polecam!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Pensjonat Melaxa
  • Data napisania recenzji: 12-07-2019
Jak najbardziej polecamy skorzystanie z usług firmy! Profesjonalizm, staranność, rzetelność, fachowość i terminowość. Wszystko na czas i zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo sprawna realizacja zamówienia i ogromne zaangażowanie w dobro klienta, co obecnie jest rzadkością. Jesteśmy bardzo zadowoleni z poziomu obsługi a nasi Goście z nowych krzeseł:-) Podsumowując -NIEZWYKŁA FIRMA, na pewno wrócimy z kolejnymi zamówieniami!
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za wystawioną opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MAŁGORZATA
  • Data napisania recenzji: 11-07-2019
Bardzo miła, kulturalna i rzetelna informacja telefoniczna. Krzesła dostarczono w terminie,odpowiednio zabezpieczone w transporcie. Wszystko było zgodne z zamówieniem. Polecam sprzedawcę i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług tego sklepu.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 02-07-2019
Fachowe i profesjonalne podejście do klienta. Na życzenie otrzymałam do porównania próbki tkaniny, co pozwoliło mi dokonać właściwego wyboru. Polecam:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania recenzji: 08-06-2019
Dzisiaj otrzymałam zamówiony fotel uszak, jest cudowny. Wiem, że to był pierwszy, ale nie ostatni zakup w tym sklepie. Ponadto pięć gwiazdek i podwyżka należy się Panu z firmy, która go dostarczyła. Kontakt z kierowcą na najwyższym poziomie, informacje na bieżąco o transporcie i ogrom życzliwości. Pan ze sklepu, który pomagał w złożeniu zamówienia również bardzo uprzejmy, kompetentny i chętny do pomocy.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za wystawioną recenzję oraz za zakupy w naszym sklepie ;) Wspaniałe relacje z naszymi Klientami zawdzięczamy głównie dzięki nim samym :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 05-06-2019
Bardzo profesonalna, szybka i sprawna obsługa oraz komunikacja. Nastawienie na klienta. Absolutnie polecam Państwa
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną recenzję :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Basia
  • Data napisania recenzji: 23-05-2019
Witam bardzo polecam ten sklep. Zakupiona ławeczka jest przepiękna,solidny produkt. Nie było żadnych problemów. Stały kontakt z firmą bardzo polecam.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za zainteresowanie, zakupy naszych produktów i wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 06-05-2019
solidnie, terminowo
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 19-03-2019
Wszystko w porządku.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 11-02-2019
Był mały poślizg w dostawie, ale to nie problem, stały kontakt ze sklepem, odpowiadają na telefony, po dostarczeniu upewniają się czy w porządku, polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 17-10-2018
Polecam solidna firma
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 08-10-2018
Świetne wykonanie i fantastyczna komunikacja z klientem. Serdecznie polecam!
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za wystawioną opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 16-09-2018
Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z harmonogramem. Czas oczekiwania jest dość długi ale warto poczekać. Hoker wykonany jest z najwyższą starannością przez co prezentuje się świetnie. Ponadto jest bardzo wygodny i w 100% spełnia oczekiwania zamawiającego.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 23-07-2018
profesjonalnie, polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 05-07-2018
Zakupiłam krzesła i pufę do mojego salonu. Są naprawdę dobrze wykonane, podesłano mi próbki, wszystko zrealizowano zgodnie z moimi życzeniami. Jestem bardzo zadowolona, choć cena nie jest niska, to jakość i solidność wykonania ją rekompensuje. Polecam firmę
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za istotną i cenną opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 03-07-2018
Meble wykonane bardzo starannie, warte swojej ceny. Mam nadzieję, że zmywalny plusz sprawdzi się w praktyce pod kątem czyszczenia plam wodą i szarym mydłem. Dziękuję za przesłane instrukcje z tym związane.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Begona
  • Data napisania recenzji: 24-06-2018
NIESTETY DWA RAZY MUSIAŁAM ZMIENIĆ DECYZJĘ DOT TAPICERKI Z POWODU NIIE DOKŁADNIE PODANEJ INFORMACJI CO PRZEDŁUŻYŁ CZAS REALIZACJI
Odpowiedź sklepu:
Czasami zdarza się, że tkaniny przez nas proponowane, producent po prostu wycofuje, na co nie mamy wpływu. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dziękujemy za wystawioną opinię :)
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 07-04-2018
Meble spełniają moje oczekiwania bardzo dobre wykonanie, dobra tkanina obiciowa, bardzo miła i fachowa usługa kurierska, również obsługa sklepu bez zarzutów
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 02-04-2018
Dostarczony produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam innym którzy nosza się z zamiarem zakupu produktów z tejże właśnie firmy. informacje konkretne i wyczerpujące. jeszcze raz polecam Leszek P
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za miłą opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 29-03-2018
Jesteśmy zadowoleni! Polecamy:)
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
Polecam, wszystko zgodnie z ustaleniami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 02-03-2018
Czas oczekiwania trochę długi, ale tak jest wszędzie jak robi się meble na zamówienie. Jedyna uwaga z mojej strony to koszt wysyłki. Przy takich kwotach gdziekolwiek coś zamawiam, to wysyłka jest gratis.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię. Wysyłka gratis to pojęcie względne, faktycznie występujące w wielu sklepach, które po prostu doliczają koszt transportu do ceny towaru. My dajemy możliwość odbioru osobistego, wtedy nie ma kosztów dostawy. Po za tym proponujemy Klientom rabaty ilościowe widoczne w sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcelina
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Warto.Solidne wykonanie.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 18-01-2018
Firma godna polecenia na profesjonalnym poziomie.
Odpowiedź sklepu:
Nie często zdarza się nam bezpośredni kontakt z Klientem. Bardzo sympatycznie wspominamy Państwa wizytę. Dziękujemy za miłe słowa :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anita
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Hokery piękne, kontakt ze sprzedającym świetny, realizacja zamówienia zgodnie z wyznaczonym terminem. Wszystko Extra. Polecam w 100% :)
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłą opinię i polecamy się na przyszłość :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 11-01-2018
Hokery przepiękne, solidne i wyjątkowe!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 21-12-2017
Spełnia oczekiwania.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Norbert
  • Data napisania recenzji: 25-11-2017
Świetny kontakt, fachowe doradztwo i miła obsługa...
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 19-10-2017
Bardzo dobra jakość produktu (ławki), przystępna cena i szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 18-10-2017
BARDZO polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujmy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 17-10-2017
Towar zgodny z opisem, bardzo dobra jakość. Polecam!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 17-10-2017
Wszystko super. Przepiękne fotele. Polecam wszystkim w 100%.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 30-06-2017
Wszystko zgodne z opisem, miła obsługa-POlecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 27-04-2017
Wszystko ok, dobry kontakt, możliwość dotknięcia próbek materiałów to duży plus. Towar świetnie zapakowany. Jedynie oczekiwanie ok 4 tygodnie to mały minus.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 06-03-2017
wszystko ok tylko do zamawianych 6 krzeseł naliczany koszt wysyłki do kazdego z osobna
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za wystawioną opinię. Na karcie produktu koszt dostawy jest wyraźnie opisany - 30zł/szt, nie 30zł/za całe zamówienie. Po za tym jest również dostępna forma odbioru osobistego która jest za 0zł.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Copyright © 2013-2020 czteryhokery.pl
Meble Awangardowe